Kies uw merk:

A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Technische controle

Bij [naam groep] beseffen wij hoeveel waarde u hecht aan uw tijd en geld. Daarom bieden wij u de voorkeuring aan.

De voorkeuring biedt tal van voordelen:

 • U raakt gegarandeerd van de eerste keer door de keuring en u bespaart zichzelf geld, tijd en onaangename verrassingen.
 • Onze specialisten controleren elk punt van de autokeuring met behulp van de modernste technologie.
 • Als er ingrepen nodig zijn, laten wij u dat vooraf weten en bezorgen u een offerte.

Aircocheck

De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttig accessoire. Naast een aangename temperatuur zorgt het voor een efficiënte ontwaseming, een snelle ontdooiing én dus een betere zichtbaarheid. Dit alles draagt bij tot uw veiligheid. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Een slecht werkende airco-installatie verbruikt immers meer brandstof, en kan een onaangename geur in uw wagen verspreiden. Kom langs bij een van de vestigingen van Garage Don Bosco. Zo kunnen we samen bekijken of er een onderhoud nodig is, en uw airco weer helemaal tip top in orde te maken.

Banden

Versleten banden liggen aan de basis van vele ongevallen. Ze veranderen de wegligging van uw voertuig, hebben minder grip en zorgen voor een langere remafstand. Voor uw veiligheid en rijcomfort is het dan ook belangrijk om de slijtage van uw banden in de gaten te houden. Bij elk bezoek aan Garage Don Bosco worden uw banden nagekeken, zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Verder kiest u bij ons aangepaste banden van de beste kwaliteit, zomer en winterbanden, die professioneel geïnstalleerd worden door onze experts. Winterbanden worden aangeraden wanneer de temperatuur onder de 7°C zakt.

Goed om te weten: uw winter- of zomerbanden liggen bij u thuis in de weg? U weet niet waar u ze kunt opbergen? Het Tyre Hotel is misschien iets voor u. Praat erover met onze medewerkers!

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door Garage Don Bosco hersteld. Wij doen dit professioneel en volgen daarbij de instructies van de fabrikant. Wij gebruiken hiervoor originele merkonderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden. Uw wagen wordt binnen de kortst mogelijke termijn hersteld zonder aan kwaliteit in te boeten.

Onderhoud & Herstellingen

Uw wagen zal u verwittigen wanneer het tijd is om het onderhoud van uw wagen te laten uitvoeren.

Onderhoudsbeurten zijn de beste manier om de prestaties, de veiligheid en de efficiëntie van uw wagen te optimaliseren. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold om u het beste advies te geven, professioneel en gepersonaliseerd. Wanneer u uw wagen bij ons binnenbrengt, handelen wij steeds vanuit de richtlijnen van automerk zodat uw wagen in perfecte conditie blijft. U wordt geïnformeerd over mogelijke extra kosten zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Pechverhelping

Pech onderweg kan zelfs de beste overkomen. Staat uw wagen aan de kant door een ongeval of (brandstof)panne? Of bent u slachtoffer van diefstal? Dan is een snelle en efficiënte bijstand slechts een telefoontje verwijderd. Onze betrouwbare bijstandsdiensten helpen u uit de nood, overal in de Europese Unie.  

 • Audi: + 32 (0)2 756.86.81
 • Volkswagen: + 32 (0)2 756.86.88
 • Skoda: + 32 (0)2 756.86.89
 • Seat: 0800 73284 (België) + 32 (0)2 756.86.87 (buitenland)

Wat onze klanten zeggen

 • Zeer goede en professionele dienst naverkoop en goede ruimte om te werken terwijl men wacht op de werken.

  M. Nelissen
  Google Review
 • Zeer deskundig advies en vriendelijk personeel.

  K. Peeters
  Google Local Guide
 • Voldoet aan de verwachtingen. Goede service! Vlot maken van afspraken en staan open voor opmerkingen/bemerkingen en gaan hiermee op weg. Correcte en volledige informatie omtrend herstellingen en uitgevoerde werken aan het voertuig. Overzichtelijke factuur.

  S. Londers
  Google Review
 • Gisteren zeer snel en klantvriendelijk geholpen geweest door Frank van de carrosserie. Advies bij aankoop van een wagen verliep afgelopen zomer ook zeer vlot. Eersteklas service!

  M. Reyniers
  Google Review

Nieuws

4jobs

 • 30/11/2020- Halle- Voltijds - Audi
  Voor onze Audi-vestiging in Halle zijn we op zoek naar een dynamische en spontane klantenadviseur na verkoop, die samen met het huidige team de schakel vormt tussen klant en werkplaats. Heeft een klant onverwachts problemen met zijn auto of moet de wagen een onderhoudsbeurt hebben? Jij bent het aanspreekpunt!
 • 21/10/2020- Buizingen- Voltijds - ŠKODA
  Voor onze vestiging in Buizingen zijn we op zoek naar een sales informant. In deze toffe functie speel je een actieve rol in onze showroom.
 • 21/10/2020- Buizingen- Voltijds - Volkswagen
  Voor onze vestiging in Buizingen zijn we op zoek naar een sales informant. In deze toffe functie speel je een actieve rol in onze showroom.
 • 15/10/2020- Buizingen- Voltijds - Volkswagen
  Voor onze Volkswagen- en Skoda-vestiging in Buizingen zijn we op zoek naar een carrosseriemedewerker, specialisatie plaatslager. Interesse? Stuur dan je cv door naar michel.niessen@donboscogarage.be en vertel ons waarom jij de persoon bent die we zoeken!

Locatie